Specialisaties

Projectmanagement

We brengen talentvolle projectmanagers en uitdagende IT-projecten bij elkaar. Vanzelfsprekend met de juiste certificering (PRINCE2/MSP en PMI/PMP), ervaring en technische achtergrond.
 

Testmanagement

Onze TMap (NEXT) of TestFrame gecertificeerde testmanagers zorgen met slim en gestructureerd testmanagement voor hogere kwaliteit en lagere kosten. Of zij brengen de testorganisatie met de TPI (NEXT) methodiek op een hoger plan.
 

Soft-matching, keihard resultaat

Een succesvol project vraagt om een uitmuntende match tussen opdrachtgever én IT-professional. Daarom selecteert Profound Logics niet alleen op harde criteria als certificaten, opleiding en ervaring. Maar juist ook op de persoonlijke kwaliteiten die in de praktijk de grootste invloed hebben op het slagen van IT-projecten.

Profound Logics maakt via een gestructureerde methodiek meetbaar welke soft skills onmisbaar zijn voor de projecten van onze opdrachtgevers. Op dezelde wijze maken we profielen van onze kandidaten. Door ook te matchen op soft skills, selecteert Profound Logics de ideale project- of testmanager.